Wij

Over Business in Flow

Business in Flow is gestart in 2008. Enkele belangrijke gegevens:

  • KVK (Oost Nederland): 62277766
  • BTW nummer: NL062133755B01
  • Algemene Voorwaarden: klik hier

Oprichter

Gert van HeunOprichter van Business in Flow is Gert van Heun. Een targetspotter genoemd door relaties. Iemand die verbanden ziet over organisaties heen en gemeenschappelijke doelen benoemt. Iemand die partijen bij elkaar brengt in gelijkwaardige relaties. Een veranderaar van nature met inventieve ideeën om verbeteringen, versterkingen of initiatieven op gang te brengen. Gert is TOP-coach, die de Technieken voor Optimale Prestaties onder de knie heeft voor zowel individuen als voor organisaties.

Een netwerker pur sang. Over Trends, zoals Het Nieuwe Werken kan hij veel vertellen, hij is immers al 30 jaar een ervaringsdeskundige. Die ervaring gebruikt hij ook om de nieuwe serie Masterclasses Trendhacking  inhoudelijk gestalte te geven. Overtuigd dat hij is dat niet de fysieke aspecten, maar de de wijze van aansturing en de persoonlijke kenmerken / omstandigheden van de werknemer de kritische factoren zijn voor succes van zo’n veranderingstraject binnen de organisatie. Een beetje idealistisch ingesteld probeert hij organisaties meer klantgericht te laten werken door houding en gedrag van betrokken mensen te veranderen en daarmee de winstgevendheid te verhogen. Hij werkte o.a. als coördinator voor de Overheidstafel om de regie-organisatie voor IT te verbeteren. Ook was hij programmacoördinator voor de Landelijke Praktijkdag Functioneel Beheer. Binnen de IT-wereld is hij bekend door zijn initiërende rol als managing director van de ASL BiSL Foundation bij het in de markt bekendheid geven van de procesmodellen ASL en BiSL. Gert is tevens een van de bedenkers van de succesvolle series Masterclasses Informatiestrategie Anno Nu van het Masterclass Institute. Hij speelt daar nu weer een nadrukkelijker rol in. Hij was verder betrokken bij het opzetten van een netwerk binnen het vakgebied functioneel beheer en informatiemanagement om dat vakgebied meer gezicht en professionaliteit te geven.

CV IconGert van Heun is een aimabel persoon, die naast zijn gedrevenheid om zaken af te maken, zich tevens onderscheidt doordat hij ook de menselijke kant altijd goed in ogenschouw neemt. Reden waarom hij in BPR-trajecten zeer goede resultaten weet te boeken. Daarnaast geldt hij als top coach voor programma- en projectleiders en managers, voor welke rol hij gerichte workshops en empowerment programma’s heeft gevolgd. Voor een grote IT dienstverlener heeft Gert een aantal IT en netwerk privatisering en insourcing projecten geleid. Opdrachtgevers zijn onder meer geweest RCC en de Ministeries van Justitie, O&W en VROM. Daarvoor heeft hij zich onder meer beziggehouden met het leiding geven aan verkoop- en verkoopondersteunende activiteiten op het gebied van netwerken en infrastructuur bij diverse IT dienstverleners. Bij Rabobank Nederland heeft Gert verscheidene functies gehad variërend van senior technisch adviseur op het gebied van netwerken, tot projectleider voor complexe datacommunicatie-implementaties (RTN). Zijn carrière is hij destijds begonnen bij 2 rekencentra van de AMRO Bank.

Gert is van huis uit een innovatieve expert op het gebied van IT met een ervaringsachtergrond van meer dan 35 jaar. Als projectmanager en business consultant heeft hij een track record opgebouwd met het ontwerpen en implementeren van geavanceerde technologische oplossingen. Zijn vroegere specialisatie op het gebied van open en hybride infrastructuren voor EFT, en voor transactie- en informatieverwerking heeft hij ingeruild voor het professionaliseren van Informatie gerelateerde beheerorganisaties door middel van procesverbeteringen, commercialisatie, teambuilding/-coaching en individuele coaching. Hij beweegt zich nu in de richting van professionalisering van business processen.
Gert spreekt zowel Engels als Duits. Hij heeft na de middelbare school aan de TU Delft gestudeerd en hij heeft een ruim scala aan vakopleidingen en management opleidingen gevolgd.