Partners

Onze partners, waar we intensief contact mee hebben en die we graag aanbevelen:

 • bita-center-logobITa Center
  Research centrum voor business IT alignment. Mede-initiator van de serie masterclasses Busines IT Alignment. Organisator van vele business IT gerelateerde evenementen. Partner van CIOnet.
 • Bureau Hoving & Van Bon
  BHVB is een innovatief consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in IT servicemanagement en organisaties kan helpen bij het optimaliseren van hun dienstverlening. ISM is door BHVB ontwikkeld.
  ISM is de sleutel tot succesvolle IT-dienstverlening. Succesvolle bedrijven kunnen niet functioneren zonder adequate IT-diensten. IT-organisaties kiezen daarom massaal voor procesmatig werken. Alleen op deze manier krijgen organisaties grip op hun dienstverlening en kunnen ze aantoonbaar voldoen aan de steeds strengere eisen die wet en regelgeving stellen.
  Om goed procesmatig te kunnen werken moeten de medewerkers gebruik maken van op elkaar afgestemde duidelijke processen, functies, werkinstructies en tooling. De aanwezigheid van deze middelen is een randvoorwaarde voor succes. De essentie is dat ze goed worden gebruikt. ISM helpt u daarbij. ISM levert de middelen en ondersteunt het gebruik.
 • maise-logoMaise
  Maise is het label waaronder Machteld Meijer, als onafhankelijk adviseur, informatie verschaft en diensten verleent rondom het inrichten van het beheer van de informatievoorziening.
  Ik heb Machteld leren kennen als expert op het gebied van beheermodellen ITIL, ASL en BiSL en het gebruik ervan bij de inrichting van beheer processen. Zij kan gepassioneerd adviseren over het belang van goed ingerichte beheerprocessen.
 • novi-logoNovi
  NOVI is opgericht in 1958. Een aantal professoren, onder wie de legendarische schaakkampioen, prof. dr. Max Euwe, waren van mening dat er een opleiding op het gebied van informatica diende te komen. In die tijd deed de geautomatiseerde gegevensverwerking zijn intrede. Werkplekken waren er nog niet. Laptop een onbekend woord. Bovendien bestond er nog geen bekostigde noch een niet-bekostigde opleiding op dit terrein.
  In 1960 zette NOVI een aantal opleidingsmodulen op de markt onder de naam AMBI; Automatisering en Mechanisering van de Bestuurlijke Informatica. AMBI heeft zich tot een aantal jaren geleden steeds vernieuwd en wordt nu vervangen door I-Tracks. NOVI is steeds één van de eersten die de in dit kader ontwikkelde modulen aanbiedt.
 • logo-epsilonEpsilon Creations
  De creatieve firma die onze Website verzorgd heeft en waar ik steeds terug kan komen met die vervelende gebruikersvragen. Roderick die me altijd geweldig helpt.